Time for Kids

      Alle tijd voor plezier en ontwikkeling

Informatie Buitenschoolse opvang

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van kinderopvang heeft Time for Kids zich vanaf juni 2020 ook uitgebreid met buitenschoolse opvang. Deze naschoolse opvang is beschikbaar voor kinderen van 4 tot 13 jaar en is in vele varianten mogelijk. Time for Kids biedt namelijk de mogelijkheid tot flexibele opvang (minimale afname van 15 uur per maand) en buitenschoolse opvang met een vast contract, waarbij u onder andere de keuze heeft uit een 52 , 40 of 12 weken contract.

De kinderen worden altijd door een pedagogisch medewerker van Time for Kids op school opgehaald. Zij kunnen zich zowel in de binnenruimte als op de speelplaats van Time for Kids met leeftijdsgenoten vermaken, altijd onder begeleiding van een pedagogisch medewerker. Binnen de buitenschoolse opvang wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan huiswerk.

Time for Kids heeft 3 groepen. De Bloemetjes, de Bijtjes en de BSO. De bijtjes en de BSO zijn nog niet altijd vol bezette groepen en daardoor zal de buitenschoolse opvang soms binnen de groep van de Bijtjes gerealiseerd worden. Er zijn 6 plaatsen binnen de Bijtjes beschikbaar. De Bijtjes zal dus een groep worden vanaf ongeveer 2 tot 13 jaar. Per maand wordt er gekeken naar de indeling van de Bloemetjes en de Bijtjes. Het is de bedoeling dat de bloemetjes ingedeeld worden met de allerkleinsten, zodat het voor hun wat rustiger op de groep kan zijn en we gerichter activiteiten kunnen aanbieden. Bij de Bijtjes komen dus de wat grotere (ongeveer 2 tot en met 4 jaar) en de buitenschoolse opvangkinderen. We zullen ook voor hun gerichter activiteiten kunnen aanbieden, waarbij het heel leuk kan zijn als de wat kleinere kinderen kunnen leren van de wat grotere kinderen van de buitenschoolse opvang. 

Bent u ge├»nteresseerd in de mogelijkheden voor uw kinderen betreft de flexibele opvang binnen de BSO? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op op.

Klik hier voor telefonisch contact

Klik hier voor mail contact

0