Time for Kids

      Alle tijd voor plezier en ontwikkeling

Team van Time for Kids

Ons team stelt zich graag aan u voor. 

Eigenaresse Bianca Slof:

In 2014 is Time for Kids van start gegaan. In de loop van de jaren hebben we heel wat ervaring opgedaan in de kinderopvang. Verschillende kinderdagverblijven met verschillende stromingen mogen ervaren. Daardoor hebben we onze visie kunnen versterken om alle mooie elementen vanuit deze stromingen samen te voegen en te implementeren binnen ons kinderdagverblijf. Het komt er uiteindelijk toch op neer dat ieder kindje het gevoel moet hebben dat het er mag zijn! Ieder kind is uniek en wij vinden dat elk kind zich op zijn tempo en zijn manier mag ontwikkelen en dat het zo prettig mogelijk in zijn velletje mag zitten. En zich vooral bij ons thuis voelt. Dat wij hier een bijdragen in mogen leveren, dat is voor ons heel bijzonder. Het geeft zoveel voldoening als je die glimlach van een kind mag ontvangen. Ik ben zelf ook moeder geworden en je visie op de kinderopvang verandert hierdoor. Doordat we ons zo goed kunnen voorstellen, hoe ouders zich voelen als ze hun dierbaarste bezit wegbrengen, zodat ze kunnen gaan werken is voor ons het contact met de ouders heel belangrijk. Graag zien we dat ouders ons laagdrempelig zien en ons vertellen hoe we kunnen meedenken over wat zij prettig vinden in de ontwikkeling van hun kindje(s). We maken graag tijd hiervoor. Mocht het niet lukken bij het halen en wegbrengen van de kinderen, dan maken we een afspraak als hier behoefte naar is. Ook meedenken met de wensen van ouders vinden we heel belangrijk. Onze ervaring is dat flexibiliteit een veelvoorkomend punt is. Wat wij ons goed in kunnen denken is dat je je kindje niet langer weg wil brengen dan nodig. Daar denken we graag in mee. En ons idee met het flexibele contract werkt. Ouders zijn tevreden hierover en dat is wat wij graag zien.

We zijn gestart met 1 groep binnen het gebouw van t Willewijntje aan de Pootlaan. Onze ervaring hierin was erg prettig. Na 3 jaar wilden we uitbreiden en zijn we verhuisd naar een locatie ook in de Pootlaan, waar we hartelijk ontvangen werden door basisschool de Watermolen. De samenwerking is uiterst prettig en we zijn nog in ontwikkeling om de samenwerking te verdiepen. Je kan dan denken aan thema's uitwerken en activiteiten samendoen. Uiteraard wat bij iedereen het beste aansluit. Maar we denken in mogelijkheden en dat erg fijn als je dat kan delen met elkaar.

Wij zelf blijven ook niet stilstaan en vinden het fijn om zelf ook bezig te zijn om ons verder te blijven ontwikkelen. Op het gebied van kinderopvang zijn zoveel aspecten die ons boeien en door verdieping daarvan onze mogelijkheden te verbreden. Zo heeft Bianca de cursus pedagogisch coach afgerond en heeft hier inmiddels haar weg in gevonden om dit te implementeren binnen Time for Kids.

Inmiddels is Time for kids uitgegroeid naar een klein team, waar we heel trots op zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn kwaliteiten kan weerleggen binnen Time for Kids. We denken samen verder hoe we de kwaliteit van Time for Kids hoog kunnen houden. Ons Team is creatief, denkt met elkaar mee, flexibel, vriendelijk, empathisch en innovatief ingesteld. Alle ingrediënten om Time for Kids met elkaar tot een geweldig kinderdagverblijf te laten zijn en er op een prettige manier voor alle ouders te kunnen zijn.

Onze pedagogisch medewerkers stellen zich ook zelf graag aan u voor!

Mijn naam is Lincy.

Ik ben sinds februari 2014 werkzaam in de kinderopvang. En sinds april 2019 werkzaam bij Time For Kids. Werken met kinderen is mijn ambitie. Elk kind is uniek en hier moet dan ook rekening mee gehouden worden. Door naar elk kind te kijken wat het nodig heeft en daar sensitief en responsief op te reageren bieden wij kinderen de liefde die ze verdienen. Ik vind het geweldig om met jonge kinderen bezig te zijn en te zien hoe ze zich ontwikkelen. Hierbij vind ik het belangrijk om goed aan te sluiten op de leeftijdsspecifieke en individuele behoeften. Door het kleinschalige en vaste leidsters op de groep bij Time For Kids leren wij naast de kinderen ook de ouders heel goed kennen. Ik hecht veel waarde aan het contact met de ouders. Een warme en fijne overdracht vind ik belangrijk. Ouders zullen daardoor een vertrouwd en fijn gevoel beleven. Ik werk met veel liefde en plezier bij Time For Kids. Ik hoop graag u en uw kinderen te ontmoeten.

Liefs Lincy

Hoi hoi lieve ouders/verzorgers,

Ik wil mijzelf graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Jaleesa Pronk en ik ben 24 jaar oud. Ik ben woonachtig in de gemeente Roosendaal, waar ik samen woon met mijn vriend en onze huisdiertjes Divaya de hond en Bijou de kat. Ik heb verschillende hobby’s waaronder shoppen, wandelen met onze hond Divaya, dansen en sporten. Ik dans al vanaf kleins af aan, heb zelf ook mijn eigen dansgroepen gehad, van lesgeven aan de allerkleinste tot de allergrootste. Dansen is toch wel een hele grootte passie van mij.

Ik ben nu 6,5 jaar werkzaam in het vak als pedagogisch medewerkster. Ik heb op verschillende dagverblijven gewerkt, waar ik heel wat jaren ervaring heb opgedaan. Ik doe dit werk elke dag weer met heel veel plezier. Wat ik het mooiste vind aan mijn werk is dat elk kind uniek is met zijn/of haar eigen kwaliteiten. Dit maakt het werken met kinderen zo bijzonder en heel uitdagend. Elke dag is weer anders. De kinderen bezorgen je een grootte glimlach op je gezicht elke dag maar weer. Ik vind het leuk de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteit aan te passen op de behoefte en de interesses van het kind. Het is belangrijk dat kinderen zich thuis voelen. Werken met kinderen is daarom het allerleukste wat er is al die lieve glimlachjes elke dag weer.

Wat heb ik er enorm zin in om bij Time for kids aan de slag te gaan en jullie allemaal te mogen leren kennen.

Ik kijk er naar uit om bij Time for kids een leuke tijd tegemoet te gaan!

Tot snel allemaal.

Heel veel liefs Jaleesa Pronk

Mijn naam is Siham Boutaghmass, woonachtig in Roosendaal.

Ik ben 5jaar werkzaam als pedagogische medewerkster, en dat doe ik nog altijd graag met alle liefde en plezier!

Ik heb me enorm ontwikkeld in de afgelopen jaren, door op verschillende groepen te staan. Zo heb ik ook verschillende leeftijdsgroepen gezien en ervaren.

Ieder kind heeft zijn/haar eigen behoeftes en interesses, en dan is het aan de pedagogische medewerker om daar op in te spelen. Iedere dag weer een nieuwe uitdaging, dat maakt het werk interessant.

Het kind een vertrouwd en veilig gevoel geven is daarom prioriteit! Daar haal ik dan ook veel voldoening uit.

Ik kijk uit naar een fijne en leuke tijd bij Time For Kids!

Veel liefs,

Siham

Ik ben Danielle van Dam en ik kom uit Roosendaal.
Ik ben mama van kindje Jake. ​

Ik ben sinds 2019 werkzaam in de kinderopvang.

Voorheen heb ik de opleiding recreatie gedaan en ik vond het altijd al leuk om met kinderen te werken. Daarom heb ik in 2019 besloten om een leerwerktraject te starten als pedagogisch medewerkster.

Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Ik vind het erg belangrijk om een goede band op te bouwen met zowel de kinderen als de ouders. Ik vind het mijn taak om ervoor te zorgen dat een kind zich altijd welkom voelt en met plezier naar de opvang komt. Het begeleiden en ondersteunen van uw kind in zijn/haar ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Samen maken we er een leuke tijd van.

Tot snel

Liefs Danielle

Hallo! Mijn naam is Kelly Matthijssen.

Ik ben in februari 2021 afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4.

Ik ben vanaf maart 2021 aan het werk bij Time for Kids. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en vind het super leuk om alle kinderen en ouders te leren kennen! Ik heb voor dit werk gekozen omdat ik veel interesse toon in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Ook de verschillende leeftijden en behoeftes van de kinderen spreekt mij erg aan. Ik ben vanaf mijn 14 jaar al begonnen met oppasbaantjes en dat heeft mij doen realiseren dat ik graag in de kinderopvang wil werken. De vertrouwensband die je kan opbouwen met kinderen vind ik het leukste en mooiste om mee te mogen maken. De blije gezichtjes als je binnenkomt laten je echt stralen. Ik ben pas net begonnen, maar ik hoop mezelf nog meer te ontwikkelen in het vak en mijn eigen visie te kunnen ontdekken.

Ik kijk er naar uit om een deel uit te mogen maken van de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen, ze een fijn vertrouwd gevoel en veel liefde te kunnen geven.

Veel liefs, Kelly

0